- Dit evenement is voorbij.
Birdie Seven Jazzband
5 november 2023|12:00 - 17:00
€61,50“Heerlen Jazz” organiseert weer een jazz brunch bij Auberge de Rousch op zondag 5 november
Tijdens deze brunch inclusief eten en drinken kunt u genieten van
BIRDIE SEVEN JAZZBAND
met zangeres MACHTELD CAMBRIDGE
www.birdieseven.nl
Reserveren is verplicht en kan vanaf nu.
Restaurant & Events: Kloosterkensweg 17 | 6419 PJ Heerlen, Nederland
T: +31 (0) 45 571 58 90 E: info@derousch.nl | www.derousch.nl
Voorgerechten:
Vispalet | Tartaar van zalm met truffelolie en limoen | Rivierkeeftstaartjes | Hollandse garnalen | Scampi | Courgette | Tartufatasaus
Hertencarpaccio | Gebakken ravioli | Eekhoorntjesbrood | Gemarineerde rode ui | Olijfolie | Witte balsamico | Pecannoot | Parmezaanse kaas | Gebakken paddenstoelen
Salade | Gegratineerde Feta kaas | Gesmolten Val Dieu | Pistache nootjes | Dadels |Noten | Honingdressing
Zuurkoolvelouté | Cava | Zoete aardappel | Schorseneren | Shiitake | Mosterd | Bieslook
Hoofdgerechten:
Vis van de dag | Pastinaakpuree | Carrés van koolrabi | Snijboontjes | Kreeftensaus met Grand Manier en sinaasappel
Duet | Kalfsoester en Hazenrugmedaillon | Pastinaakpuree | Gepofte knolselderij | Zoetzure venkel | Groene asperge | Rode wijnsaus met stroop en groene pepers | Preiselbeeren
Wildpeper | zuurkoolstamppot | spekjes | peren | spruitjes
Nagerechten:
Kaasplateau | 3 Europese kazen | Druiven | Noten | Vijgenjam | Zwartbrood
Apfelstrudel | Vanille ijs | Vanillesaus
Vruchtenbavarois | 2 verschillende soorten
Pindaparfait | Salted caramel | Chocolade sabayon | Crumble van witte chocolade
Vanille ijs | Warme kersen | Bosbessen
Granache | Advocaat | Vanille saus
Cheesecake | Vanille ijs | Rode vruchtencoulis | Rood fruit
Het is niet altijd mogelijk om zonder reservering een concert te bezoeken. Check de website van de organisator.